Czy ktoś z was ma doświadczenie w aranżacji wnętrz, które mają na celu optyczne powiększenie niewielkiego pokoju dla dzieci? Zastanawiam się, jakie kolory ścian, meble i dodatki mogłyby zdziałać cuda w takiej przestrzeni. Mój syn i jego przyjaciel spędzają tam dużo czasu, a zależy mi na tym, aby pokój był zarówno funkcjonalny, jak i przyjemny dla oka.
Interesuje mnie, czy zastosowanie luster ma realny wpływ na postrzeganie wielkości pomieszczenia oraz jakie rozwiązania będą odpowiednie do przechowywania różnych zabawek, aby uniknąć bałaganu. Czy proste, jasne meble rzeczywiście mogą optycznie powiększyć pokój, czy może lepiej zdecydować się na jakieś bardziej kolorowe akcenty?
Każda sugestia, inspiracja czy nawet przykłady z własnych doświadczeń będą bardzo pomocne!
Czytałem to gdzieś - https://bbfan.pl/artykul/maly-pokoj-dla-dwoch-n1534170 - czy to dobre rozwiązanie?
Jak optycznie powiększyć mały pokój dla dwóch chłopców?
Masz ciekawe informacje i polecenia, którymi chcesz się podzielić? Kiedy nie wiesz, gdzie dodać post, zajrzyj do tej kategorii.