Wózek Cavoe Axo Shine
W tym dziale poruszamy tematy niezwiązane z pozostałymi kategoriami.
Wózek Cavoe Axo Shine
Post autor: Elizka19 »
Słyszałyście może o wózku Cavoe Axo Shine? Od jakiegoś czasu szukam wózka dla siebie i właśnie ten model spodobał mi się najbardziej. Co o nim myślicie? Będzie odpowiednio wygodny i bezpieczny?
Re: Wózek Cavoe Axo Shine
Post autor: Mari51 »
Słyszałam o tym wózku i to same dobre rzeczy. Myślę, że kupując go do wyprawki, nie będziesz żałować. Jeśli chodzi o wykończenie, to jest fenomenalny. Polecam Ci go
A może jesteś w stanie powiedzieć o tym wózku coś więcej? Czy będzie służyć do końca wózkowania? Jak poradzi sobie w terenie? Mieszkam na wsi, więc pewnie nie raz będzie musiał pokonać trudniejszy teren
Post autor: Mari51 »
No on na wioskę będzie świetny, bo przy okazji bardzo łatwo się składa i nie jest ciężki, więc transportowanie go nie będzie uciążliwe. Poradzi też sobie w terenie i będzie służyć do końca wózkowania. Polecam
Dziękuję za Twoje odpowiedzi. Teraz nie mam już żadnych wątpliwości jeśli chodzi o wózek - wybiorę właśnie jego, bo wiem, że będzie dobrze dopasowany do moich oczekiwań.
Post autor: Rich21 »
Wózek dobrych dla osób ceniących sobie komfort, ale też którym zależy na jakości wózka. Ten spokojnie posłuży długie lata wózkowania, a jednocześnie zapewni dziecku wygodę. Polecam
Post autor: Mariolka55 »
Wózek oglądałam, jeździłam nim po sklepie i to jeden z lepszych modeli jakie miałam okazję oglądać. Mój wybór padnie właśnie na niego, więc polecam z czystym sumieniem
Post autor: Gloria16 »
Wózek bardzo ładny, nowoczesny z ciekawymi funkcjami. Polecam z czystym sumieniem, bo sprosta oczekiwaniom nawet tym najbardziej wymagającym osobom. Daje wiele możliwości i swobody