Apteki online

Wątek dla wielbicieli ogrodnictwa. Wszystko, co musisz wiedzieć o sklepach z asortymentem przydatnym przy urządzaniu ogrodu, sadzeniu kwiatów i krzewów i pielęgnacji roślin.
Awatar użytkownika
Antek76

Apteki online

Post autor: Antek76 »

Nad czym się tu zastanawiać? Skoro dzisiaj jesteście w stanie skorzystać ze wsparcia aptek online, to zdecydowanie warto to zrobić. Na przykładzie produktów z https://www.apteka-leki.pl/ idealnie widać, jakie stwarza to przed Wami możliwości. Warto dobrze to przemyśleć.
Awatar użytkownika
dziekizanic

Re: Apteki online

Post autor: dziekizanic »

Ja jednak jestem tradycjonalistą i wolę apteki stacjonarne. Zawsze mogę się dopytać o działanie leków itp. albo zapytać, co mogę kupić na daną dolegliwość, jak sam nie do końca jestem pewien. Najczęściej korzystam z tych aptek : https://www.ziko.pl/apteki/jastrzebie-z ... szawska-2/ Znacie to miejsce? Kojarzycie?
Awatar użytkownika
sikorka

Post autor: sikorka »

Warto wiedzieć, gdzie można taniej kupić leki i suplementy. W aptekach DOZ mają bardzo dobre ceny, przy tym jak teraz ceny wszędzie rosną to u nich naprawdę stoją w miejscu.
ilonas

Post autor: ilonas »

Również zauważyłam, że w DOZie ceny są bardzo w porządku, kupuję u nich od dawna i nie zauważyłam podwyżek cen w porównaniu do innych miejsc w moim mieście.
Malwina

Post autor: Malwina »

W DOZ kupuję od wielu miesięcy i póki co nie zamierzam zmienić na inną aptekę, ceny mają zdecydowanie najniższe. Kupuję tam zarówno leki, jak i suplementy.
kaskaaska

Post autor: kaskaaska »

Ja kupuję w dozie od dawna, wszystkie nasze leki, suplementy, witaminy dla całej rodziny. Mają tam świetne ceny i nigdy nie ma problemów z dostępnoscią różnych produktów
estere

Post autor: estere »

No ja też uważam, że obecnie najtaniej jest w dozie. Nawet jak czasem porównuję ceny podstawowych jakichś suplementów czy witamin, które kupuję to opłaca mi się własnie w dozie kupować
irenka

Post autor: irenka »

Masz rację, ja też widzę, że w DOZie ceny są bardzo fajne, moi rodzice kupują u nich regularnie swoje leki i zdecydowanie tam wypadają najtaniej, a nie ma co przepłacać.
ODPOWIEDZ