Tania apteka internetowa
Polecamy apteki online. Gdzie najszybciej zostanie zrealizowane twoje zamówienie, gdzie znajdziesz najkorzystniejsze ceny leków? Dzielimy się wiedzą i doświadczeniami z zakupów.
- rozowo
Tania apteka internetowa
Macie jakieś sprawdzone apteki internetowe? Ja ostatnio trafiłam na ciekawą ofertę: https://www.apteka-leki.pl/ Można tam kupić wszystkie niezbędne leki które pomogą nam przetrwać trudne czasy. Dajcie znać, czy coś tam zamawialiście i jakie jest wasze zdanie na ten temat. Jak dbacie o swoje zdrowie i jak kupujecie leki?
- Ilonka
Re: Tania apteka internetowa
Jeżeli chodzi o dobre apteki internetowe to polecam Ci sie rozejrzeć na stronach takich jak na przykład http://e-zikoapteka.pl Jest to bardzo dobra apteka którą praktycznie każdy zna, chyba w każdym mieście jest apteka Ziko, jest tutaj tanio i zawsze profesjonalnie. Nie ma po co przepłacać w innych aptekach.
- olka
Oj, to mi się przyda, bo lekarz powiedział mi, że u mojego skarba jest problem. Podobno ziarnina w pępku u niemowlaka jest do wyleczenia, ale nie można tego zaniedbać. No i mam nadzieję, że uda mi się w takich aptekach znaleźć coś jeszcze, co pomoże, poza tym, co lekarz zapisał. Chcę się problemu jak najszybciej pozbyć, dla mojego dziecka wszystko.
- jarred.rice
Post autor: jarred.rice »
- Namia
Nie zgodzę się, nie wszystkie produkty są zawsze tańsze online, chociaż przyznaję, że sama jeszcze niedawno tak myślałam. Później odkryłam, że mleko Bebilon, które kupuję dla synka jest w stacjonarnej aptece DOZ w równie dobrej cenie, jak przez internet
- Antek76
Oczywiście, że tak. Przecież jeśli szukacie odpowiednich produktów dla Waszego malucha, to powinnisćie stawiać zawsze na jak najlepsze kwestie. Moim zdaniem, super może sprawdzić się chociażby wykorzystanie porad z https://www.familie.pl/artykul/Mleko-NA ... 747,1.html dotyczących mleka modyfikowanego. To ważna rzecz, nie zapominajcie o tym.
- gosia56
Często robię zakupy w aptekach DOZ, ostatnio kupowałam tam nutridrinki fresubin dla cioci, która jest po operacji, dzieki nim łatwiej jej zjeść pełnowartościowy posiłek, mają dużo białka i witamin.
Post autor: koleś »
Nie jest ważne, czy apteka jest tania czy droga dla mnie, kiedy mam do kupienia odpowiednie wyposażenie dla dziecka. Chodzi o to, że zdecydowanie liczy się tylko to, co po prostu mam do kupienia. Jeśli któreś mleko wygrywa ranking mlek modyfikowanych dla niemowląt i jest droższe, to ja na pewno je kupię, Bo dla mnie cena nie ma znaczenia.
Post autor: Yśka »
No u nas najlepiej sprawdziło się mleko Bebilon, mały chętnie je, niema problemów ze wzdęciami czy kolkami. A najlepszą cenę znalazłam w aptece DOZ, stacjonarnie.
Post autor: Kłota »
Też karmię swojego synka mlekiem Bebilon, najlepiej się u nas sprawdziło. I właśnie dzięki temu, że któraś z mam tutaj poleciła mi DOZ, kupuję właśnie u nich, zdecydowanie najlepsza cena.Yśka pisze: ↑21 paź 2020, 2:39 No u nas najlepiej sprawdziło się mleko Bebilon, mały chętnie je, niema problemów ze wzdęciami czy kolkami. A najlepszą cenę znalazłam w aptece DOZ, stacjonarnie.