W której aptece czat online na pewno działa?
Polecamy apteki online. Gdzie najszybciej zostanie zrealizowane twoje zamówienie, gdzie znajdziesz najkorzystniejsze ceny leków? Dzielimy się wiedzą i doświadczeniami z zakupów.
- Norberta-65
W której aptece czat online na pewno działa?
Post autor: Norberta-65 »
W której aptece czat online na pewno działa? Potrzebuję porady farmaceuty a aleleki nie odpowiadają, o dozie to już szkoda gadać. Podpowiecie gdzie można o coś zapytać?
- dziekizanic
Re: W której aptece czat online na pewno działa?
Post autor: dziekizanic »
Moim zdaniem warto sprawdzić sobie stronkę ktomalek gdzie znajdziecie bardzo dużo jakościowych informacji w tematyce leków i zdrowia, ja szukałem tego, czym jest berberyna i znalazłem bezproblemowo. Poza tym każdy z leków możecie sobie zarezerwować i zamówić online, więc spoko opcja
- Margot
Re: W której aptece czat online na pewno działa?
Wydaje mi się, że taki jest już standard w każdej aptece online, której zależy na tym, żeby mieć sprzedaż w sieci.
Ja ostatnio szukałam czegoś, co przyspiesza gojenie ran pooperacyjnych i wydaje mi się, że bez problemu ustaliłam taki preparat z obsługą klienta na czacie.
Myślę, że tego typu apteki znajdziesz po prostu na pierwszych pozycjach w wyszukiwarce bez problemu.
Ja ostatnio szukałam czegoś, co przyspiesza gojenie ran pooperacyjnych i wydaje mi się, że bez problemu ustaliłam taki preparat z obsługą klienta na czacie.
Myślę, że tego typu apteki znajdziesz po prostu na pierwszych pozycjach w wyszukiwarce bez problemu.