Obrazy na szkle
Masz ciekawe informacje i polecenia, którymi chcesz się podzielić? Kiedy nie wiesz, gdzie dodać post, zajrzyj do tej kategorii.
- Alfreda83
Obrazy na szkle
Cześć Jeśli nie macie pomysłu na ciekawy prezent dla bliskiej osoby, to koniecznie sprawdźcie ofertę obrazów na szkle firmy szklo-dekoracyjne.pl. Zleciłam im wykonanie jednego projektu i jestem bardzo zadowolona z efektu. Obraz wisi teraz w salonie jako dodatek, ale moim zdaniem świetnie sprawdziłby się też jako prezent. Może ktoś z was zna tę firmę i korzystał już z ich oferty?
- fconnelly
- Ania33
Re: Obrazy na szkle
Mi się takie obrazy bardzo podobają, kupiłam na stronie https://magicandstyle.com/k311,obrazy-na-sciane.html jeden do biura i jeden do domu. Jest idealnym wypełnieniem pustej ściany, nadaje klimatu i robi świetne wrażenie na gościach.
Re: Obrazy na szkle
Post autor: Ilońka »
Odnośnie poszukiwań pięknych obrazów na szkle, ale również wyjątkowe Obrazy Drukowane to w mojej opinii poszukiwania warto rozpocząć od sklepu SW-Decore w którym świetnych propozycji zdecydowanie nie brakuje. W ich przypadku można liczyć na pomoc obsługi i bardzo dobrą jakość wykonania. My na przykład postawiliśmy na motyw Miasta, a dokładnie "Obraz – Akwarelowa Wenecja" i genialnie nam pasuje