Tani kredyt?
- Idzia80
Tani kredyt?
Myślicie, że możliwe jest znalezienie taniego i wygodnego kredytu? Pomyślałam, że pomocne mogłoby być skontaktowanie się z doradcami kredytowymi. Mnie zainteresowała oferta czasnakredyt.pl. Dajcie znać, czy warto!
- ryszarda_70
Re: Tani kredyt?
Post autor: ryszarda_70 »
pompa ciepła odwierty
Post autor: jakuzą »
Post autor: łuta »
Na pewno można znaleźć taki kredyt, tak samo jak i pożyczkę. Jakiś czas temu bardzo fajną ofertę na darmową pożyczkę miała Wonga, nie wiem jak jest teraz.Idzia80 pisze: ↑10 mar 2021, 11:19 Cześć forumowicze
Myślicie, że możliwe jest znalezienie taniego i wygodnego kredytu? Pomyślałam, że pomocne mogłoby być skontaktowanie się z doradcami kredytowymi.
Post autor: oewonga_pożyczki »
W Wonga nadal mamy ofertę darmowej pożyczki - jako nowy klient, biorąc u nas pożyczkę do 1000 zł na 30 dni, nic za nią nie zapłacisz. Jej koszt wynosi 0 zł. Jeśli jednak chcesz rozłożyć spłatę swojego zobowiązania na raty, to w Wonga możesz pożyczyć do 20 000 zł nawet na 48 miesięcy. Dla nowych klientów przygotowaliśmy promocję pożyczki ratalnej, w której RRSO wynosi jedynie 19,9% (regulamin: wonga.pl/regulamin-rrso).
Należy pamiętać, że przyznajemy pożyczki w wyniku pozytywnej decyzji kredytowej na podstawie wniosku, który należy złożyć na wonga.com bądź telefoniczne, kontaktując się z naszą infolinią. Więcej informacji znajdziesz na naszej stronie internetowej.
Zapraszam do kontaktu z naszą infolinią pod numerem 22 388 88 88* oraz 660 168 100 lub poprzez chat na wonga.pl/live_chat. Możesz również zamówić rozmowę na naszej stronie internetowej.
W razie pytań jestem do dyspozycji
Tomek | Ekspert wonga.com
* Koszt połączenia zgodny z taryfą opłat operatora
Post autor: Księżyc »
Post autor: Łabei »
Jeśli zdecyduję się na większą pożyczkę, to jak wygląda później spłata rat?oewonga_pożyczki pisze: ↑23 cze 2021, 23:06 Cześć,
W Wonga nadal mamy ofertę darmowej pożyczki - jako nowy klient, biorąc u nas pożyczkę do 1000 zł na 30 dni, nic za nią nie zapłacisz. Jej koszt wynosi 0 zł. Jeśli jednak chcesz rozłożyć spłatę swojego zobowiązania na raty, to w Wonga możesz pożyczyć do 20 000 zł nawet na 48 miesięcy. Dla nowych klientów przygotowaliśmy promocję pożyczki ratalnej, w której RRSO wynosi jedynie 19,9% (regulamin: wonga.pl/regulamin-rrso).
Należy pamiętać, że przyznajemy pożyczki w wyniku pozytywnej decyzji kredytowej na podstawie wniosku, który należy złożyć na wonga.com bądź telefoniczne, kontaktując się z naszą infolinią. Więcej informacji znajdziesz na naszej stronie internetowej.
Zapraszam do kontaktu z naszą infolinią pod numerem 22 388 88 88* oraz 660 168 100 lub poprzez chat na wonga.pl/live_chat. Możesz również zamówić rozmowę na naszej stronie internetowej.
Post autor: oewonga_pożyczki »
spłaty rat w Wonga dokonuje się co miesiąc, zgodnie z harmonogramem, który razem z potwierdzeniem wypłaty dostajesz na skrzynkę e-mailową zaraz po otrzymaniu pozytywnej decyzji pożyczkowej. Proponujemy dwie formy spłaty pożyczki – do wyboru :
1. Spłata pożyczki może być dokonana przez naszą stronę internetową wonga.com. Jeśli posiadasz pożyczkę ratalną, wybierz jaką część zobowiązania chcesz spłacić: aktualną ratę czy większą kwotę. Natomiast w przypadku pożyczki krótkoterminowej, jesteś zobowiązany spłacić całość kwoty.
2. Drugim sposobem spłaty pożyczki jest zwykły przelew bankowy. Możesz go zrobić z dowolnego rachunku bankowego bądź dokonując określonej wpłaty na Poczcie, czy w banku. W tytule przelewu podaj swoje imię i nazwisko, a jako odbiorca wpisz po prostu Wonga. Zalecamy, by spłatę pożyczki poprzez przelew tradycyjny dokonać dwa dni robocze przed terminem spłaty. Wtedy Twoja spłata zostanie zaksięgowana w terminie.
Zapraszam do kontaktu z naszą infolinią pod numerem 22 388 88 88* oraz 660 168 100 lub skorzystania z chatu na https://www.wonga.pl/live_chat. Możesz również zamówić rozmowę na naszej stronie internetowej.
Post autor: łotwa »
Post autor: alkaa »
Post autor: bala »
Post autor: vikka »