4x4 Terenowiec opinie
Polecamy tu strony WWW, blogi i serwisy. Znasz dobrą stronę i chcesz się tym podzielić z innymi? Napisz!
- Krzysztofor
4x4 Terenowiec opinie
Post autor: Krzysztofor »
Za oknami coraz cieplej więc zacząłem myśleć o dodatkowym wyposażeniu mojego auta terenowego - głównie chciałbym doinwestować oświetlenie. Znalazłem sklep 4x4 Terenowiec specjalizujący się w akcesoriach do aut terenowych, ale wiadomo jak to przez internet - ciężko stwierdzić jakość produktu po zdjęciu. Czy korzystaliście może z tej strony i jak waszym zdaniem wypada jakość oświetlenia? Są to markowe produkty czy raczej chinczyki?
- Eazy
Re: 4x4 Terenowiec opinie
Jedyne sensowne oświetlenie jakie można w dzisiejszych czasach brać pod uwagę to LED. Same diody LED będą na 100% produkowane w Chinach, bo taki mamy rynek, praktycznie nikt nie produkuje diod w Europie... Możesz kupić nawet najdroższe oświetlenie, a jednak ta najmniejsza a zarazem najważniejsza część będzie Made in China
- majes
Przejrzałem panele led oferowane na tym sklepie i wypada to całkiem przyzwoicie - są modele wykonane ze stali nierdzewnej, z deklarowaną szczelnością IP67. Żywotność diody na poziomie 30 tys godzin to wartość jaką spotyka się u dobrych producentów.
- Krzysztofor
Dzięki za fachową opinię. A co z barwą światła - z tego co czytam podstawowy podział to: zimna, neutralna,ciepła. Czy barwa ma wpływ na żywotność lampy? Zależy mi na zakupie, który posłuży te kilka latmajes pisze: ↑16 kwie 2020, 14:00 Przejrzałem panele led oferowane na tym sklepie i wypada to całkiem przyzwoicie - są modele wykonane ze stali nierdzewnej, z deklarowaną szczelnością IP67. Żywotność diody na poziomie 30 tys godzin to wartość jaką spotyka się u dobrych producentów.
nhxh cable
- majes
Barwa światła wg mojej wiedzy nie ma wpływu na żywotność panelu led, producenci deklarują tyle samo godzin dla różnych barw. Jeżeli masz tutaj solidną obudowę i wysokiej jakości diody to na pewno warto wziąć, pozostaje tylko kwestia ceny, na co możesz sobie pozwolićKrzysztofor pisze: ↑19 kwie 2020, 20:56 Dzięki za fachową opinię. A co z barwą światła - z tego co czytam podstawowy podział to: zimna, neutralna,ciepła. Czy barwa ma wpływ na żywotność lampy? Zależy mi na zakupie, który posłuży te kilka lat
- Pamelka
Kiedy już kupicie sobie takie auto, a jazda terenowa, off-road, stanie się Wasza pasją, na pewno przydadzą się Wam również wyciągarki samochodowe - niezastąpione, kiedy na przykład Wasze auto ugrzęźnie w błocie. Na stronie internetowej https://terenowiec.pl/pl/97-wyciagarki-samochodowe możecie sobie taką wyciągarkę w konkurencyjnej cenie zamówić wygodnie, bez wychodzenia z domu Polecam
- Krzysztofor
Kupiłem i założyłem w końcu ledy - 2 lampy po 18 diod każda. Świecą mocno, powiedziałbym nawet, że ponad oczekiwania. Jak z wytrzymałością i trwałością okaże się, póki co pierwszy wypad przetrwały
- Eazy
To dobrze że jesteś zadowolony z zakupu. A wiesz jaka jest moc pojedynczej diody? Wg opinii jakie słyszałem sens mają diody o mocy 1 Wata lub wiecej?Krzysztofor pisze: ↑08 maja 2020, 17:05 Kupiłem i założyłem w końcu ledy - 2 lampy po 18 diod każda. Świecą mocno, powiedziałbym nawet, że ponad oczekiwania. Jak z wytrzymałością i trwałością okaże się, póki co pierwszy wypad przetrwały
www.ac nieruchomosci lodz.pl