Co do smażenia?
Polecamy tu strony WWW, blogi i serwisy. Znasz dobrą stronę i chcesz się tym podzielić z innymi? Napisz!
Co do smażenia?
Post autor: Lena ł »
Co wybieracie na co dzień do smażenia? U mnie przeważnie zwykły oklej. Jednak słyszałam o czymś znacznie lepszym. Jestem ciekawa to z was ma w domach olej kokosowy sklep Słodkie Zdrowie https://slodkie-zdrowie.pl/pl/13-olej-kokosowy proponuje rafinowany i nierafinowany. Dajcie znać czy warto go kupić. Jaki rodzaj będzie lepszy?
Re: Co do smażenia?
Post autor: Łoś »
Wszystko zależ kto co lubi. Ja co chwile odkrywam coś nowego w kuchni i ciągle czytam o nowościach czy tam ciekawostkach. Olej rzepakowy temperatura dymienia jest bardzo wysoka ok. 250 stopni co przyczynia się do tego że jest jednym z najzdrowszych olejów do smażenia.