Leczenia dziecka przez telefon - to chore, prawda?
Co w ogóle myślicie o tym całym dzisiejszym leczeniu zdalnym online w przypadku dziecka?
Czy taki lekarz który siedzi sobie na słuchawce i udziela porad online na teleporadach to rzeczywiście jest w stanie pomóc kilkulatkowi, który wprawdzie coś do telefonu mówi ale już nie da się go zobaczyć, obadać ani nic?
Czy tylko ja mam wrażenie że to nienormalne?
Leczenia dziecka przez telefon - to chore?
Szukasz porad i opinii dotyczących zakupów czy konkretnego sklepu? Zajrzyj tutaj!
Re: Leczenia dziecka przez telefon - to chore?
Post autor: MamaMiśki »
No ja mam osobiście trochę inne zdanie, bo kiedy miałam złamaną noge i fizycznie nie miałam jak iść do lekarza z dzieckiem, to umówiłam się własnie na leczenie online, a może bardziej na teleporadę, ale nie typowo tele, bo w formie video.Tatuś43 pisze: ↑15 wrz 2021, 14:35 Leczenia dziecka przez telefon - to chore, prawda?
Co w ogóle myślicie o tym całym dzisiejszym leczeniu zdalnym online w przypadku dziecka?
Takie opcje są dostepne np w bazie lekarzy https://kataloglekarzy.telemedi.com/spe ... a/pediatra
i normalnie pediatra na video młodą obejrzał, dal receptę, siostra mi wykupiła i naprawdę sprawdziło się super.
Punkt widzenia czasem zależy od punktu siedzenia:)