Tanie książki
Szukasz porad i opinii dotyczących zakupów czy konkretnego sklepu? Zajrzyj tutaj!
- Beata
Tanie książki
Jak sądzicie, gdzie najtaniej można kupować książki? Moim zdaniem warto przeglądać oferty antykwariatów takich jak na przykład Literacki24. Zawsze uważałam, że powinno się dawać drugie życie używanym wydaniom, bo wcale nie muszą być zniszczone.
- Sara1994
Re: Tanie książki
Strona tego antykwariatu to dla mnie wybawienie, szczególnie teraz, kiedy większość czasu spędzam w domu. Kupuję tam głównie komiksy, bo jestem ich ogromną fanką i dzięki zakupom w Literacki24 stale powiększam swoją kolekcję. Polecam każdemu fanowi literatury różnorakiej:)
- dziekizanic
Post autor: dziekizanic »
Ja każdy swój wolny czas poświęcam na czytaniu książek. Ostatnio koleżanka poleciła mi tą książkę: https://www.taniaksiazka.pl/ksiega-drog ... 43902.html muszę przyznać, że fabuła jest całkiem interesująca. Już się nie mogę doczekać aż zacznę ją czytać.
- nudla
Powiem wam, że w sumie to dawno nie czytałam żadnej ciekawej książki. Poza tym, mimo to że lubię książki to bardziej interesuje mnie teatr, wystawy itd Taka rozrywka kulturowa to jest to, co sprawia mi najwięcej przyjemności Powiem wam, ze zaczęłam na bieżąco śledzić wydarzenia z https://www.facebook.com/cskwlublinie i sporo ciekawych rzeczy organizują online - sprawdźcie w wolnej chwili Mam nadzieję, ze niebawem znów wszystko wróci do normy, koronawirus pójdzie w zapomnienie a my będziemy mogli wybrać się na ciekawy spektakl z rodziną.
Post autor: Alfrędo98 »
Ja bardzo lubię czytać ale oprócz książek lubię czytać również artykuły. Bardzo interesuję się muzyką przez co ostatnio zaczęłam czytać o Stephan Morgenstern ponieważ jest on świetnym muzkiem. Dodatkowo na stronie jest wiele innych tematów. Polecam
monitory z tv led
monitory z tv led
Post autor: owi8988 »
W wolnym czasie lubię zająć się nauką. Wiecie, ile ciekawych rzeczy można się dowiedzieć? Na przykład na temat świata grzybów. Coraz więcej osób decyduje się na różne obserwacje i można z nich korzystać, jeśli wybieramy do tego właściwe pomoce naukowe, jak np. mikroskop i zestawy growkit .
Post autor: maggda »
Swój wolny czas często przeznaczam na słuchanie różnych ciekawych opowieści jakie można znaleźć na stronie https://www.facebook.com/profile.php?id=100078505357216 . Tutaj jest dosyć obszerny wybór, tematyka audiobooków jest różnorodna także bez problemu można znaleźć coś dla siebie
Post autor: marek22 »
Jeśli lubicie rozwiązywać krzyżówki ale macie takie słówka których nie potraficie odgadnąć to przyda wam sie aplikacja która wyszuka wam hasła do krzyżówki wystarczy wpisać określenie i pytanie oraz podać liczę liter do odpowiedzi a stronka znajdzie hasło pasujące do waszej krzyżówki. Fajna opcja pomocy.