Czy polecicie mi firmy, które zajmują się produkcją ciekawej, tzw. małej architektury ogrodowej?
Potrzebuje coś, co pozwoli zagospodarować przygotowywany plac przed firmą. Coś nietuzinkowego, eleganckiego i nowoczesnego!
Kosze, ławki, donice
Wątek dla wielbicieli ogrodnictwa. Wszystko, co musisz wiedzieć o sklepach z asortymentem przydatnym przy urządzaniu ogrodu, sadzeniu kwiatów i krzewów i pielęgnacji roślin.
- Margot
Re: Kosze, ławki, donice
Jeśli szukasz czegoś nietuzinkowego to zerknij tu: https://konarch.pl/ , bo wykonują naprawdę dobrą robotę!
Bardzo mi się podoba fakt, że przestrzeń wokół nas faktycznie zaczyna się zmieniać i jest już niewiele miejsc, które straszą,
ale brakuje jeszcze w tym wszystkim właśnie takiego podejścia, jakie Ty masz - coś nietuzinkowego, ale eleganckiego, z polotem!
Według mnie to, co oferuje firma na stronie jest odpowiedzią na to, czego szukasz! Obok tego nikt nie przejdzie obojętnie!
Bardzo mi się podoba fakt, że przestrzeń wokół nas faktycznie zaczyna się zmieniać i jest już niewiele miejsc, które straszą,
ale brakuje jeszcze w tym wszystkim właśnie takiego podejścia, jakie Ty masz - coś nietuzinkowego, ale eleganckiego, z polotem!
Według mnie to, co oferuje firma na stronie jest odpowiedzią na to, czego szukasz! Obok tego nikt nie przejdzie obojętnie!