Projekt od intusgroup.pl

Projekty, nieruchomości, wyposażenie. Polecamy strony z meblami, opowiadamy o projektowaniu mieszkania, dzielimy się opiniami.
Awatar użytkownika
Julita

Projekt od intusgroup.pl

Post autor: Julita »

Hej! Szukam osób, które korzystały z usług intusgroup.pl. Co możecie mi na ich temat powiedzieć? Najbardziej interesuje mnie fakt, czy współpraca z nimi nie jest trudna. Koniecznie dajcie znać :)
Awatar użytkownika
Ildefonsa

Re: Projekt od intusgroup.pl

Post autor: Ildefonsa »

Współpraca z Intus Group to czysta przyjemność i to głównie dlatego, że umieją słuchać, a pomysły klienta przeradzają w rzeczywistość. Gdyby nie oni nie wiedziałabym, jak ważna dla wykonania kompleksowego projektu jest inwentaryzacja wnętrz. Z czystym sumieniem ich polecam.
sótto

Post autor: sótto »

Nie wiem, jakie aranżacje wnętrz macie robić, ale na pewno warto pomyśleć o czymś takim jak na przykład cegła na ścianie w salonie . Co jednak mocna stylizacja, która ma wpływ na resztę, to mocna stylizacja. Mi się to wydaje sensowne, ale nie wiem, jak to Wy widzicie. Jakieś pomysły?

thl polska
Awatar użytkownika
rumaczek

Post autor: rumaczek »

Niestety ja tych rozwiązań nie znam więc również nie bardzo mogę się na ich temat w ogóle wypowiadać. Za to jestem zdania, że fajnie sprawdzają się na podłogach dywany i tym samym w pokoju dziecięcym. W sumie sprawdź gdyż właśnie te dywany do pokoju dziecięcego również posiadają wszelkie niezbędne atesty.
ava

Post autor: ava »

Ildefonsa pisze: 11 maja 2021, 18:27 Współpraca z Intus Group to czysta przyjemność i to głównie dlatego, że umieją słuchać, a pomysły klienta przeradzają w rzeczywistość. Gdyby nie oni nie wiedziałabym, jak ważna dla wykonania kompleksowego projektu jest inwentaryzacja wnętrz. Z czystym sumieniem ich polecam.
A to dla mnie coś nowego i całkiem ciekawego. Nie wiem jednak, czy uda mi się samej rozwikłać możliwość aranżacji domu. Jakoś tak nie mam na to planów, a Willa Parkowa 2 https://www.mgprojekt.com.pl/willa-parkowa-2 już się kończy budować. Wasze podpowiedzi będą dla mnie ważne.
ODPOWIEDZ